Trailer: Zinderella

Zinderella is een coproductie tussen NITE & Maas theater en dans. De cast bestaat uit 13 jonge en minder jonge performers. Deze wordt in elke stad aangevuld met lokale jongeren die meespelen. Zo geven ze een wervelende show over je anders voelen en de eisen die jij en de hele wereld aan je stellen. 

 Voor Zinderella produceerden we een trailer video die ingezet wordt op social media. Daarnaast is in meerdere runs voor en op het podium een meercamera registratie gemaakt. 

Trailer Zinderella

Onderdeel van een pakket aan trailers voor socials, theaters en bioscopen in verschillende formaten

Projectdata

Projectnaam

Opdrachtgever

Jaar

Product

Trailer: Zinderella
Noord Nederlands Toneel
2021
Video, Fotografie, Registratie

Bekijk meer projecten:

NNT RAW – Zwart Water

NNT RAW – Zwart Water

Lexus IpsusTrailer Zwart Water Dit is een subtitel voor een video LexProjectdataProjectnaamOpdrachtgeverJaarProductBekijk meer projecten:Wil je ook een feestje bouwen?

Teaser – De Poolse Bruid

Teaser – De Poolse Bruid

De Poolse Bruid, door TgECHO en het Noord Nederlands Toneel speelde in 2019, twintig jaar na de gelijknamige film, in een verlaten boerderij in het Groningse Landschap.  Voor de voorstelling maakten we deze aankondigings-teaser, naast een meercamera registratie op...

Campagne: Gemeente Groningen – Wijk de Wereld 2018

Campagne: Gemeente Groningen – Wijk de Wereld 2018

De Wijk de Wereld is een project waarin theatermakers elk jaar neerstrijken in een wijk in Groningen, om vervolgens met de bewoners van deze wijk een aantal dagen de Stadsschouwburg te claimen om hun verhaal te vertellen. In 2018 was de eerste editie, en de makers...

Wil je ook een feestje bouwen?