Wervingsfilm Cultuurmenu Groningen

Stichting Kunst & Cultuur organiseert in samenwerking met Forum Groningen, Grand Theatre, Groninger Museum, Het Houten Huis, Kunstpunt Groningen, Noord Nederlands Orkest en SPOT Groningen het Cultuurmenu voor de scholen in de gemeente Groningen.

Binnen het Cultuurmenu krijgen scholen een programma waarin leerlingen van groep 1 tot 8 kennis kunnen maken met professionele kunsten en culturele instellingen in de stad. 

Als promotie voor het Cultuurmenu produceerden we deze teaser, waarin we eigen gefilmde beelden mixen met de beelden die aangeleverd werden door de betrokken partijen in een wervelende video.

 

Wervingsfilm Cultuurmenu Groningen

Een reis langs de verschillende culturele instellingen van Groningen

Projectdata

Projectnaam

Opdrachtgever

Jaar

Product

Wervingsfilm Cultuurmenu Groningen
Cultuurmenu Groningen
2022
Trailer

Bekijk meer projecten:

Campagne: Gemeente Groningen – Wijk de Wereld 2019

Campagne: Gemeente Groningen – Wijk de Wereld 2019

“Het theater als ontmoetingsplek, waar muziek klonk, gedanst en gespeeld werd en onvermoede talenten tot bloei kwamen.” was de reactie na de eerste uitverkochte editie van de Wijk de Wereld in 2018. Alleen al daarom waren wij er in 2019 weer bij om een nieuwe...

De Wijk de Wereld 2021

De Wijk de Wereld 2021

De Wijk de Wereld landde in 2021 in de Wijk Vinkhuizen. In plaats van een uitverkochte avond in de Stadsschouwburg, maakten de makers dit jaar een tocht door de wijk zelf. Wij waren als vanouts van de partij voor een reeks aan video producties. De videoclip, dit jaar...

NNT RAW – Zwart Water

NNT RAW – Zwart Water

Lexus IpsusTrailer Zwart Water Dit is een subtitel voor een video LexProjectdataProjectnaamOpdrachtgeverJaarProductBekijk meer projecten:Wil je ook een feestje bouwen?

Wil je ook een feestje bouwen?