OPEN NITES – ALL THAT FOLLOWS

Tijdens de OPEN NITES opende het NITEhotel de deuren voor nieuwe makers. Regisseur Mart van Berckel maakte samen met choreograaf Angela Heranda het videokunstwerk ALL THAT FOLLOWS – a symphony for screens.

Acht parallelle one-take, loopable videstreams van ruwweg een uur kwamen samen op het online platform, waarbij de toeschouwer zelf de regie had over het beeld door vrij te kunnen bewegen, in en uit te zoomen. 

Fragment ALL THAT FOLLOWS

Complete videoloops waren te zien in het online 3D platform NITE hotel.

Projectdata

Projectnaam

Opdrachtgever

Jaar

Product

OPEN NITES – ALL THAT FOLLOWS
NITE
2021
Video

Bekijk meer projecten:

NNT RAW – Zwart Water

NNT RAW – Zwart Water

Lexus IpsusTrailer Zwart Water Dit is een subtitel voor een video LexProjectdataProjectnaamOpdrachtgeverJaarProductBekijk meer projecten:Wil je ook een feestje bouwen?

Campagne: Wijk de Wereld 2020

Campagne: Wijk de Wereld 2020

De Wijk de Wereld is een project waarin theatermakers elk jaar neerstrijken in een wijk in Groningen, om vervolgens met de bewoners van deze wijk een aantal dagen de Stadsschouwburg te claimen om hun verhaal te vertellen. Door de Corona-maatregelen verliep De Wijk de...

Campagne: Paradigm – Festival

Campagne: Paradigm – Festival

OOSTBLOK heeft een aantal jaar de visuele aankleding, teasers, aankondigingen en aftermovies voor Paradigm verzorgd. Tijdens het 72 hour festival leverden we meerdere same day edits voor social media en edits voor de aftermovie. De uitdaging was onopvallend filmen om...

Wil je ook een feestje bouwen?