NITE Recap + We’re Back!

Om 2021 in stijl af te sluiten produceerden we een recap van het jaar, een powertrailer van grote en kleine zaal producties, maar ook alle NITE deliveries als de Cursus Verduren, Normaloco, KEEFMAN en You’re Invited! 

Toen er tijdens de premiere van Witch Hunt ruimte kwam om te projecteren om de Stadsschouwburg, maakten we een combinatie van deze recap en de video die we eerder voor Spot hadden gemaakt.

NITE Recap 2022

Onderdeel van een pakket aan trailers voor socials, theaters en bioscopen in verschillende formaten

WE’RE BACK!

Projecties Spot/Stadsschouwburg We’re Back!

SPOT (ism NNT/Club) vroeg ons om voor de premiere van Witch Hunt projecties te leveren op de Stadsschouwburg. Een combinatie van de recap hier boven en de video die we voor de zalen van Spot hebben gemaakt tijdens de lockdown. 

Projectdata

Projectnaam

Opdrachtgever

Jaar

Product

NITE Recap + We’re Back!
NITE
2021 - 2022
Video & mapped projection op Stadsschouwburg.

Bekijk meer projecten:

Video: NITE – Mechanical Ecstasy

Video: NITE – Mechanical Ecstasy

“Tijdens deze voorstelling als dance feest vind je geen zitplekken maar een grote, wervelende dansvloer. Uit het geluidssysteem klinkt opzwepende Dance muziek, speciaal gecomponeerd door topproducers Thijs de Vlieger (NOISIA) en Jan-Bas Bollen.” is wat reviewers over...

NNT RAW – Zwart Water

NNT RAW – Zwart Water

Lexus IpsusTrailer Zwart Water Dit is een subtitel voor een video LexProjectdataProjectnaamOpdrachtgeverJaarProductBekijk meer projecten:Wil je ook een feestje bouwen?

Video: Keunstwork – Reflecteren / Cultureel Bewustzijn

Video: Keunstwork – Reflecteren / Cultureel Bewustzijn

Voor de Friese culturele organisatie Keunstwurk hebben we een reeks van vier films voor het basisonderwijs gemaakt, die kinderen moeten triggeren om na te gaan denken over kunst. Voor de films zijn verschillende technieken gebruikt, van stopmotion en 3D animatie tot...

Wil je ook een feestje bouwen?