NITE Recap + We’re Back!

Om 2021 in stijl af te sluiten produceerden we een recap van het jaar, een powertrailer van grote en kleine zaal producties, maar ook alle NITE deliveries als de Cursus Verduren, Normaloco, KEEFMAN en You’re Invited! 

Toen er tijdens de premiere van Witch Hunt ruimte kwam om te projecteren om de Stadsschouwburg, maakten we een combinatie van deze recap en de video die we eerder voor Spot hadden gemaakt.

NITE Recap 2022

Onderdeel van een pakket aan trailers voor socials, theaters en bioscopen in verschillende formaten

WE’RE BACK!

Projecties Spot/Stadsschouwburg We’re Back!

SPOT (ism NNT/Club) vroeg ons om voor de premiere van Witch Hunt projecties te leveren op de Stadsschouwburg. Een combinatie van de recap hier boven en de video die we voor de zalen van Spot hebben gemaakt tijdens de lockdown. 

Projectdata

Projectnaam

Opdrachtgever

Jaar

Product

NITE Recap + We’re Back!
NITE
2021 - 2022
Video & mapped projection op Stadsschouwburg.

Bekijk meer projecten:

NNT RAW – Zwart Water

NNT RAW – Zwart Water

Lexus IpsusTrailer Zwart Water Dit is een subtitel voor een video LexProjectdataProjectnaamOpdrachtgeverJaarProductBekijk meer projecten:Wil je ook een feestje bouwen?

Video: CBK Groningen – Kunst op Straatprijs 2020

Video: CBK Groningen – Kunst op Straatprijs 2020

Het idee was een leuke wandeling te organiseren langs de winnende kunstwerken, aldus de organisatie van de Kunst op Straat Prijs 2020, het CBK Groningen. Maar toen braken de corona’s los en kon dat op de buik geschreven worden. Het alternatief werd een reeks films...

Club Guy & Roni – FORTUNE

Club Guy & Roni – FORTUNE

In FORTUNE, de nieuwe grote zaal productie van Club Guy & Roni in samenwerking met Slagwerk Den Haag en het Indiase dansgezelschap Navdhara gaan we op zoek naar de betekenis van geluk.  Het resultaat is een dansperformance die als een roadmovie aanvoelt, die het...

Wil je ook een feestje bouwen?