naar boven

Groninger Ondernemingsprijs

De afgelopen vijf jaar hebben we bedrijfsprofielen van alle genomineerden van de Groninger Ondernemingsprijs gemaakt. Daarnaast waren we verantwoordelijk voor de aankleding, visuals, reveal trailer en aftermovies van de winnaar tijdens de uitreiking zelf.
Deze ‘run&gun’ videoproducties hebben een hoog journalistieke insteek. Veel van de clips zijn gemaakt door in een halve dag een interview af te nemen en shots van het bedrijf te maken.

Groninger Ondernemingsprijs – Ophtec


 

 

Groninger Ondernemingsprijs 2020

In plaats van een spannende finale-avond werd vanwege de corona-happenings eind November 2020 deze roadmovie uitgezonden. Presentator Marcel Nieuwenweg interviewt Winfryd de Haan de een lege zaal van MartiniPlaza waar eigenlijk de Finale had moeten plaatsvinden. In het gesprek komen ook de drie finalisten van het vorig jaar aan het woord – Witec, Heiploeg en 365 Werk – evenals wethouder en gedeputeerde. Hoe hebben zij het afgelopen jaar beleefd? Wat nemen ze mee uit de crisis?

 
Voor deze film zijn we in drie dagen -coronaproof- een zestal locaties bijlangs gegaan. De geschoten interviews werden daarna versneden met archiefbeelden van de bedrijven en de provincie.

Roadmovie Groninger Ondernemingsprijs 2020

Reis langs de genomineerden van 2019.