Groninger Ondernemingsprijs 2020 – Roadmovie

In plaats van een spannende finale-avond werd vanwege de corona-happenings eind November 2020 deze roadmovie uitgezonden. Presentator Marcel Nieuwenweg interviewt Winfryd de Haan de een lege zaal van MartiniPlaza waar eigenlijk de Finale had moeten plaatsvinden. In het gesprek komen ook de drie finalisten van het vorig jaar aan het woord – Witec, Heiploeg en 365 Werk – evenals wethouder en gedeputeerde. Hoe hebben zij het afgelopen jaar beleefd? Wat nemen ze mee uit de crisis?

Voor deze film zijn we in drie dagen -coronaproof- een zestal locaties bijlangs gegaan. De geschoten interviews werden daarna versneden met archiefbeelden van de bedrijven en de provincie.

Roadmovie Groninger Ondernemingsprijs 2020

Reis langs de genomineerden van 2019

Projectdata

Projectnaam

Opdrachtgever

Jaar

Product

Groninger Ondernemingsprijs 2020 – Roadmovie
Statement Communicatie
2020
Video

Bekijk meer projecten:

Explanimation Verkiezingen Gemeente Hardenberg

Explanimation Verkiezingen Gemeente Hardenberg

Wie bepaalt eigenlijk hoe de gemeente er uit ziet? Voor de gemeente Hardenberg produceerden we in opdracht van COMcept een explanimation video voor de gemeenteraadsverkiezingen van Maart 2022. Geïllustreerd en geanimeerd in een aantal laagdrempelige scenes leggen we...

NNT RAW – Zwart Water

NNT RAW – Zwart Water

Lexus IpsusTrailer Zwart Water Dit is een subtitel voor een video LexProjectdataProjectnaamOpdrachtgeverJaarProductBekijk meer projecten:Wil je ook een feestje bouwen?

Video: Groningse Kredietbank (Explanimation)

Video: Groningse Kredietbank (Explanimation)

De Groningse Krediet Bank helpt mensen om te gaan met hun geld. Dit doen ze preventief, maar ze ondersteunen ook als mensen in de problemen komen. Op basis van een key visual die voor we voor ze hebben gemaakt, hebben we dit verhaal tot leven gebracht. In een side...

Wil je ook een feestje bouwen?