Wat we maken?

Als creatief mediacollectief werken we in zowel de corporate als creatieve sector. We hebben samengewerkt met o.a. Philips, Giant, GasTerra, ASTRON en UE Boom, gemeentes en provincies en werken regelmatig samen met internationaal gerenommeerd dansgezelschap Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Toneel.

Bekijk hieronder onze showreel en de rest van onze projecten

NIEUW

CLIMATE ADAPTATION PLATFORM

In het online NITEHOTEL platform hebben wij een wereld gecreëerd waarin dit online festival een plek kreeg.

In deze kleine versie van Groningen hebben we verschillende ruimtes gecreëerd gebaseerd op de plekken waar deze in het echt zouden plaats vinden.

Video: Eurosonic Noorderslag (Aftermovie)

Video: Eurosonic Noorderslag (Aftermovie)

"Het grootste muziek festival van Europa" - ESNS Een verzameling van de beste nieuwe en gevstigde namen verzameld zich elk jaar weer in Groningen voor Euronic Noorderslag. Een mooie mix tussen programmeurs, pers, publiek en artiesten neemt een week...

read more
Video: CBK Groningen – Kunst op Straatprijs 2020

Video: CBK Groningen – Kunst op Straatprijs 2020

Het idee was een leuke wandeling te organiseren langs de winnende kunstwerken, aldus de organisatie van de Kunst op Straat Prijs 2020, het CBK Groningen. Maar toen braken de corona’s los en kon dat op de buik geschreven worden. Het alternatief werd...

read more

Is dit nou kunst?

Voor de Friese culturele organisatie Keunstwurk hebben we een reeks van vier films voor het basisonderwijs gemaakt, die kinderen moeten triggeren om na te gaan denken over kunst. Hiervoor zijn verschillende technieken gebruikt, van stopmotion en 3D animatie tot puppetry. De film zijn ingezet als de discussiestarter voor een compleet offline lespakket.

Oom Wanja

Oom Wanja

Voor de Friese culturele organisatie Keunstwurk...

Animatie

Film

Audio

Concept

Ontwerp

Allemaal vet leuke dingen.

Zullen we samen bekijken wat de opties voor jou zijn?